1000 milliárddal milyen hozamot lehet elérni? Szabó Balázs, a HOLD Alapkezelő vezérigazgatója Cégépítők

1000 milliárddal milyen hozamot lehet elérni? Szabó Balázs, a HOLD Alapkezelő vezérigazgatója

szeptember 11, 2024

Szabó Balázs nyolc évvel ezelőtt kezdett el dolgozni a HOLD Alapkezelőnél részvény- és vagyonkezelőként. Bár karrierjének legelején nem tűnt úgy, hogy tehetséges portfóliókezelő, kudarcainak ellenére nem adta fel. Változtatott, fejlődött, segítséget kért és szembenézett rossz szokásaival, beidegződésivel.

Ennek meg is lett az eredménye, és a három éves negatív spirál után alapja végül nagyon sikeres lett. Kitartása és megfelelő hozzállása a cégtulajdonosok számára is imponáló volt, így eljutott a ranglétra legtetejére, és mostanra a 100 fős cég vezérigazgatójának mondhatja magát.

A Cégépítők podcast legújabb adásában Balázs meséli el igazi sikertörténetét. Egy éve kapta meg új pozícióját, így még friss szemmel tud beszámolni arról, hogyan történt a váltás, hogyan sikerült ez alatt az idő alatt növelniük az ügyfélállományt és a kezelt vagyon mennyiségét.

Rengeteg fejlesztést hozott be ebben az elmúlt egy évben, és az igazi reformok még csak most következnek, amikről szintén beszél az epizódban! Saját fejlődésén kívül a hallgatók azt is megtudhatják, hogy milyen eredményei voltak a HOLD Alapkezelőnek mióta ő az igazgató.

Balázs beszámol jövőbeli terveiről, elmondja véleményét a megfelelő delegálásról és a cég aktuális fontos mérőszámait is szemlélteti.

Ha érdekel a befektetői szektor, a pénzügyi tudatosság, vagy ha szívesen kapnál egy gyorstalpalót arról, hogyan lehet a megkeresett pénzedből több, ezt az adást semmiképp ne hagyd ki!

  • Balázs karrierjének kezdete. Részvényelemzőből portfóliókezelő, végül vezérigazgató, ez volt a teljes folyamat. Így változott és fejlődött az évek során, ez volt a motivációja. Elmeséli, hogy szerinte milyen skillek kellenek egy jó vezetőnek és portfólió kezelőnek. Végül elmondja, hogyan történt az átadás és milyen volt ennek a fogadtatása a kollégák részéről.
  • Ez volt a váltás előzménye. Ezért választották őt meg vezérigazgatónak. Sikerek, eredmények mióta ő a cégvezető. Jelenlegi keret és ösztönzőrendszerek a HOLD Alapkezelőnél.
  • Persze mindig vannak nehéz időszakok is, Balázs elmeséli, hogyan kezeli ezeket. Közös munka a tulajdonosokkal. Régi és új alapelvek, amik Balázs számára kiemelten fontosak azt is elmondja miért.
  • Neki ez a delegálási rendszer nagyon bejött! Innen indult a HOLD Alapkezelő és itt tart most. Reformok és elképzelések a piac jövőbeni formálásáról. Balázs szerint ez a megfelelő ügyfélkezelés.
  • Pénzügyi tudatosság hazánkban és nyugaton. Hogyan kezelték a HOLD Alapkezelőnél az elmúlt évek gazdasági helyzetét. Megtakarítási hajlandóság és jelenlegi piaci helyzet Magyarországon. Ezért érdemes hallgatni Balázsék podcastját.
  • A legfontosabb aktuális mérőszámok. Ezen a ponton érdemes vagyonkezelőt keresni Balázs szerint. Végül mi az, amit másoknak is ajánl, mert jól működött neki, mint cégépítő.

Hallgasd a Cégépítőket a kedvenc platformodon:

A MiniCRM a te cégednél is gyökeres, pozitív változásokat hoz majd! Kezdődjön a reformkor – kattints a linkre a MiniCRM-es EXTRA tartalmakért!

A Cégépítők podcast felvétele a MiniCRM megbízásából történik, melyben a Brocasterz Podcast Stúdió a partnerünk. Az adások menedzsmentjét a Brocasterz Podcast Ügynökség csapata végzi.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük